HUID

Je fysieke Huid is je eerste huid

Skin cream.jpg

Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time.     

Linden Tyler

Je huid vertelt bijzonder veel over jezelf. Het toont soms je leeftijd, het veruiterlijkt hormonale disbalans.

Als je moe, ziek of gespannen bent, zie je dit aan je huid.

Je huid is de delicate verbinding tussen je innerlijke wereld, waarvan je emoties deel uitmaken, en de wereld buiten jou. 

We staan er soms niet bij stil, maar de huid is ons grootste orgaan. 

 

In de Westerse geneeskunde is er veel informatie over de link tussen de huid en de hersenen, denk heel eenvoudig aan je hand steken in kokend water, maar de Oosterse geneeskunde gaat hierin nog een stap verder. Zij legt een verbinding vanuit de huid, met de darmen, de longen en het hart. Als je weet hoeveel mensen één of andere darmproblematiek ervaren, wel of niet geïnspireerd door voedselintoleranties, is het duidelijk waarom de cosmetische industrie big business is geworden.

 

Alhoewel ik ook opgeleid ben als professioneel estheticienne, is het niet mijn bedoeling om schoonheidsbehandelingen te doen. Laat me duidelijk zijn, ik wil ze jou wel aanleren. Wat aangeleerd kan worden zijn gelaatsbehandelingen, suikerepilatie en andere schoonheidsbehandelingen.

 

Ik wil je bewust maken van wat je op je huid smeert. Mijn jarenlange professionele activiteiten in de farmaceutische industrie, afdeling dermatologie, hebben me veel geleerd over zowel huidaandoeningen - je huid kan je boekdelen vertellen over je innerlijke wereld - als de ingrediënten van cosmetische producten.

 

Ik bied esthetische én cosmetische analyses aan en geef je advies. Elk productadvies zal steeds voorafgaan aan een éénmalige gelaatsbehandeling van 1h15. 

 

Ik kan je ook doorverwijzen voor zachte, niet-invasieve esthetische behandelingen.  

Mijn focus ligt evenwel op zo natuurlijk mogelijke producten en het parallel werken aan je innerlijk. We bekijken welke ingrediënten zuiver en zachtaardig zijn voor je huid en welke niet. Ook aanvullende vitaminen kunnen aanbod komen. Ik doorprik de illusies van merken en marketing. 

 

Net zoals het belangrijk is om los te komen van spanning, negatieve emoties of destructieve overtuigingen, is het evenzeer belangrijk om je huid te zuiveren, te detoxen.

Het maakt onlosmakelijk deel uit van je zelfzorg.

 

Het doel van dit luik van omwenteling is een optimale basis te creëren voor je huid, waarbij glow, een rustige huid, de juiste voeding en reiniging en dus een gezonde huid centraal staan.

 

Eens je een analyse hebt ontvangen, kan je als bestaande klant ook producten bij mij bestellen. Er bestaat ook de mogelijkheid om jaarlijks één of twee korte check-ups te laten doen, zodat je producten altijd in functie staan van de noden van je huid, het seizoen of de age-evolutie. 

 

Voor alle bijbestellingen natuurlijke huidverzorging kan je informatie vinden op volgende website: https://www.natuurlijke-huidverzorging.com/skinident

 

Bijbestelling kan  énkel via mail: info@boost4beauty.com

Levering voor bestaande klanten via postpakket na ontvangst van betaling:

 >100€ gratis levering

<100€ = 6,10€ portkosten/ pakket.

Vermeld in je mail: je naam + adres +e-mail + telefoonnr +productnaam + aantal ml + aantal stuks.

 

Om de privacy van de ochtend- en namiddagsessies niet te storen kunnen er geen bestellingen worden afgehaald.

Wens je me telefonisch te bereiken, dan kan dit op volgend telefoonnr. 047655100 van ma-vr  tijdens mijn bel uurtje: 16h-17h

Lees meer over: Body - SkinLook -  Mind - Home - Intake

 

Plan nu uw omwenteling!

Copyright 2020

Algemene voorwaarden

Disclaimer