top of page

SKIN

 

Invest in your skin.

It is going to represent you for a very long time.

- Linden Tyler

Je huid vertelt bijzonder veel over jezelf. Het toont soms je leeftijd, het veruiterlijkt hormonale disbalans, het zegt wat over "hoe goed je alle afvalstoffen van je lichaam kan verwerken".

Als je moe, ziek of gespannen bent, zie je dit aan je huid.

Je huid is de delicate verbinding tussen je innerlijke wereld, waarvan je emoties deel uitmaken, en de wereld buiten jou. 

We staan er soms niet bij stil, maar de huid is ons grootste orgaan. 

Ons grootste contactorgaan met de buitenwereld, ons netwerkorgaan. 

 

In de Westerse geneeskunde is er veel informatie over de link tussen de huid en de hersenen, denk heel eenvoudig aan je hand steken in kokend water, maar de Oosterse geneeskunde gaat hierin nog een stap verder.

 

Zij legt een verbinding vanuit de huid, met de darmen, de longen en het hart. Als je weet hoeveel mensen één of andere darmproblematiek ervaren, wel of niet geïnspireerd door voedselintoleranties of stress hebben, is het duidelijk waarom de cosmetische industrie big business is geworden.

 

Cosmetische analyse van ingrediënten

Ik wil je bewust maken van wat je op je huid smeert. 

 

Ik bied esthetische én cosmetische analyses aan,  geef je advies,

je kan een gelaatsbehandeling boeken, de dagelijkse verzorging van de huid

kan aangeleerd worden. 

Mijn focus in deze huidsessies ligt op het gebruik van zo natuurlijk mogelijke producten en het parallel werken aan je innerlijk. We bekijken welke ingrediënten zuiver en zachtaardig zijn voor je huid en welke niet. Ook aanvullende vitaminen kunnen aanbod komen. Ik doorprik de illusies van merken en marketing. 

 

Net zoals het belangrijk is om los te komen van spanning, negatieve emoties of destructieve overtuigingen, is het evenzeer belangrijk om je huid te zuiveren en niet verder te belasten met ingrediënten die niet goed zijn voor je huid.

Het maakt onlosmakelijk deel uit van je zelfzorg.

 

Het doel van dit luik van het coachingstraject is een optimale basis te creëren voor je huid, waarbij glow, een rustige huid en reiniging en dus een gezonde huid centraal staan. En, mogelijks doorverwijzing naar een specialiste "voeding". 

Het is ook in deze sessie dat ik je alle professionele esthetische handelingen voor jezelf kan aanleren indien dit gewenst is. 

Bevoorbeeld: Hoe je jezelf kan ontharen op een natuurlijke wijze.

Ook kan er in deze sessie esthetisch advies komen met niet-invasieve technieken, toegepast door een esthetische arts of plastisch chirurg.

Deze huid-sessie kan ook op zich, buiten het coachingstraject worden geboekt.

Check dan ZELFZORG - SKIN voor een overzicht van alle esthetische of relaxatie behandelingen buiten het coachingstraject om.

Liesbeth Brosens.jpg
bottom of page