top of page
Liesbeth Brosens 2022.jpg
Boost4beauty.png

‘Did you know that scars are the roadmaps to the soul?’ 

Ik wakker graag je unieke kracht aan op een heel praktische manier.

Of je nu een traject aangaat en de diepte induikt of kiest voor leuke, 

meer oppervlakkige "quick wins".

 

Therapeut - Counselor - Coach 

" Liesbeth Brosens 'journey " 

Als jongste van vijf groeide ik op in een idyllische omgeving bij Mechelen, waar ik mijn tijd het liefst doorbracht in de natuur, dagdromend, zingend en spelend met dieren en water rondom de prachtige slotgracht. Ik kon goed waarnemen, had interesse in mensen en schoonheid, de drijfveren van mensen, de psychologie, de zingeving, toch volgde ik een opleiding in kinesitherapie en vervolgde ik 's avonds met een ondernemersopleiding esthetiek, internationaal werken in medische wellness klinieken, liefst nog op een idyllische plaats, was mijn ambitie. 

Dit was meer dan 25 jaar geleden.

Ik heb een passie voor levenslang leren. Voor een uitgebreid overzicht van mijn studie en ervaringen van de afgelopen tien jaar, die hebben bijgedragen aan mijn holistische visie, verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-pagina.

Na mijn officiële studies belandde ik alvast eerst in de farmaceutische industrie, waar ik zestien jaar lang mijn meerwaarde toonde bij bedrijven als Sanofi, La Roche Posay, Janssen Pharmaceutica, Johnson & Johnson en Allergan, voornamelijk gericht op dermatologie.

En als dank voor mijn goede prestaties schreef mijn eerste werkgever me na mijn eerste werkjaar in voor een 2-jarige masteropleiding in marketing en communicatie aan de VLEKHO Business School in Brussel.

Hoewel ik waardevolle ervaringen opdeed en duurzame relaties opbouwde, vond ik niet de voldoening die ik zocht.

 

In 2012 kwam er een belangrijke verandering in mijn leven, waarbij ik werd uitgenodigd om meer vanuit mijn gevoel en intuïtie te gaan werken. Dit leidde tot een persoonlijke ontwikkeling waarbij ik mijn eigen donkere en lichte kanten ontdekte en mijn unieke zelf durfde te tonen aan de wereld.

Terugkijkend op mijn carrière realiseerde ik me dat het verbinden van mensen en het creëren van schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk, altijd mijn voldoening schonk. Als therapeute, counselor en coach wil ik mensen begeleiden om hun innerlijke en uiterlijke schoonheid te vinden,

met behulp van mijn achtergrond als kinesitherapeut en fasciatherapeut.

Ik vertrek steeds vanuit jouw lichaam, wat aandacht vraagt op dit moment.

Waar een therapeut stopt, kan ik een stapje verder gaan. Als counselor en coach ben ik beschikbaar om je te begeleiden, afhankelijk van je behoeften. Voor een evaluatie van mijn meerwaarde, vul je eerst een intakevragenlijst in.

Als ik denk, voel, zie, ...dat ik je niet voldoende kan begeleiden of als extra ondersteuning, verwijs ik je graag door naar meer gespecialiseerde hulp."

Mijn netwerk is zeer uitgebreid.

Omdat ik het pad van de bedrijfswereld zelf heb bewandeld, moeder ben van 3 kinderen, getrouwd met een bedrijfsleider, kan ik een ervaringsgerichte aanpak hanteren met praktische tips en trucs die ikzelf heb toegepast. 

Je zult zeker sneller dan ik (het kostte mij meer dan 10 jaar) een betere balans en bewustzijn ervaren, zowel in je leven als in je werk.

Met Boost4beauty richt ik me op welzijn op het werk, vrouwelijke balans & bewustzijn en zelfzorg, waarbij ik werk met de pijlers BODY SKIN MIND LOOK HOME. Wil je meer ontdekken over wat ik voor jou en de mensen om je heen kan betekenen?

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Liesbeth Brosens

bottom of page