top of page
Liesbeth Brosens 2022.jpg

Liesbeth Brosens

for Boost4beauty

‘Did you know that scars are the roadmaps to the soul?’ 

Ik wakker graag je unieke kracht aan op een heel praktische manier.

Of je nu een traject aangaat en de diepte induikt of kiest voor leuke, 

meer oppervlakkige "quick wins".

 

Therapeut - Counselor - Coach - Consultant

Als jongste van vijf groeide ik op een idyllische, inspirerende plek bij Mechelen op. Het liefste bracht ik mijn tijd door in de natuur. Dagdromend en spelend met dieren, modder en water in en rond de prachtige slotgracht.

Altijd al was ik gepassioneerd door psychologie, mensen en schoonheid. Toch koos ik als twintiger voor de opleiding Kinesitherapie, gevolgd door de VLEKHO Business School in Brussel voor marketing en communicatie. Met cosmetologie als hobby en een achterban van medisch geschoolde familieleden droomde ik ervan om na mijn studies wereldwijd Medical Wellness Clinics op te richten.

 

Ondanks mijn grootse ambities, rolde ik na mijn studies in een carrière in de farmaceutische industrie. Zestien jaar lang toonde ik mijn meerwaarde in bedrijven, zoals Sanofi, La Roche Posay, Janssen Pharmaceutica, Johnson & Johnson en Allergan.

 

De rode draad doorheen mijn loopbaan in de farmaceutische sector was dermatologie of in mijn holistische visie van nu over de huid, zou ik zeggen dat ik toen al bezig was met "mensen verbinden", met zichzelf en met anderen. Het was een leerrijke tijd, waarin ik duurzame relaties leerde leggen en diepgaande gesprekken voerde met de artsen, en de mens achter de arts.

Ik ondersteunde ze ook professioneel, in opdracht van de pharmaceutische industrie. Het waren pittige jaren met strakke deadlines en targets.

Toch gaf het me niet de voldoening die ik zocht. 

 

In 2012 kwam er een belangrijke shift.

Gebeurtenissen in mijn werk -en privéleven en mijn lichaam nodigde me uit om dicht bij mezelf te blijven en meer te gaan werken vanuit gevoel en intuïtie.

Welk werk zou me diepe voldoening geven?

 

Ik nam de tijd om te vertragen en in stilte thuis te komen bij mezelf.

Ik ontdekte het belang daarin van een huis en/of werkplek. 

De persoonlijke ontwikkeling die volgde, was goud waard. Ik vond de moed om mijn donkere en lichte kant te ontdekken en mijn unieke persoon aan de wereld te laten zien.

 

Terugblikkend op mijn carrière besefte ik dat mensen verbinden en schoonheid creëren, met zichzelf of hun potentieel en met anderen, me altijd al ontzettend veel voldoening gaven. Het was een uitdagende zoektocht om als moeder van 3 prachtige kinderen en vrouw van een druk bezet man ​mijn werk en privéleven beter op elkaar af te stemmen.

In het oppervlakkig en diep innerlijk, lichamelijk en emotioneel werk met soms de gestelde existentiële vragen in mijn praktijk en de meer luchtigere en zakelijke opdrachten buitenshuis vond ik de ideale combinatie.

 

Mijn missie was duidelijk: als therapeute, counselor en coach zou ik mensen helpen om hun innerlijke en uiterlijke schoonheid te vinden. Mijn opleidingen van kinesitherapeut en fasciatherapeut zijn de toegang tot jouw proces van binnenuit. Je lichaam onthult je blokkades en uitdagingen.

Van daaruit ontstaat een traject op maat om jou terug in je kracht te zetten. Je te doen stralen vanbinnen en vanbuiten.

Sinds 2019 kunnen vrouwen hiervoor terecht in mijn privépraktijk te Sint-Martens-Latem, naast de welzijnsbehandelingen waarmee ik initieel in 2014 ben gestart.

 

Ben jij ook op zoek naar meer? Een nieuwe uitdaging om je unieke meerwaarde echt te leven? Jouw huidige groeipotentieel te kennen?

Als vrouw in je kracht te staan?

Of gewoon op zoek naar meer balans en rust? 

 

Nood aan inspiratie? 

Ik ben een onuitputtelijke inspiratiebron en jouw rots in de branding tijdens je proces.

Maar ook creativiteit en humor komen aan bod om dingen los te laten en te relativeren.

​Met Boost4beauty leg ik de focus op welzijn op het werk, vrouwelijke balans & inspiratie en zelfzorg

Vanuit mijn eigen ervaring en leerproces (ik verwijs naar mijn Linkedin profiel voor het volledige leer -en carrière overzicht)

werk ik daarbij met 5 pijlers: BODY SKIN MIND LOOK HOME.

Benieuwd naar de meerwaarde die ik voor jou, je job-event of je bedrijfsteam betekenen?

Boek dan een gratis kennismakingsgesprek.  

Ik kijk ernaar uit om je écht te ontmoeten. 

Liesbeth Brosens

bottom of page