Biografie

Als kind was ik het liefst in de natuur, dagdromend en spelend in de slotgracht, wonend op een inspirerend esthetische plek. 

Mijn passie voor het lichaam is ontstaan tijdens mijn opleiding kinesitherapie. 

Ik heb daarna 16 jaar in de farma industrie gewerkt, ook internationaal, en heb deze carrière afgerond bij Janssen Pharmaceutica. Dermatologie was hierbij mijn rode draad, maar ik heb me evenzeer toegelegd op cardio, psychiatrie, palliatieve, Hep C, medical aesthetics, anti-aging. Als key account afgevaardigde heb ik zowel mijn medische basis als mijn zakelijke vaardigheden geoptimaliseerd. 

 

In een parallel circuit heb ik een professionele opleiding gedaan als estheticienne en bepaalde specialisaties uit de huidtherapeuten opleiding in Nederland. 

Ik heb esthetische artsen begeleid en tevens deelgenomen aan internationale congressen en opleidingen voor Medical Aestheticians.  

In dat parallelle circuit heb ik eveneens een vorming voor het verkopen van vastgoed en homestaging gevolgd: dit is een huis aantrekkelijker maken voor een zo groot mogelijk publiek, waardoor dit sneller en voor een betere prijs kan verkocht worden. 

 

In 2010 vond er in mezelf een belangrijke shift plaats. Ik werd uitgenodigd om zelf in beweging te komen. Deze beweging kondigde zich aan als een uitnodiging om meer naar mijn gevoel en intuïtie te gaan. Ik diende daarvoor eerst bij mezelf in stilte thuis te komen.

Deze stilte en de integratie van al mijn professionele activiteiten en vaardigheden hebben me geleid tot de trajecten die ik nu aanbied.

 

Ik blijf zelf ook in beweging, ik ga uit mijn comfortzone en verbreed mijn horizonten.

Tegelijk blijf ik mijn academische basis gebruiken om de juiste analyses te doen en eventueel door te verwijzen. Eén van mijn krachtpunten is zeker het identificeren van de emoties en het herkennen van de letterlijke of figuurlijke pijnpunten waarin hét meeste groeipotentieel zit. Zij vormen belangrijke stapstenen om iemand tot omwenteling te brengen. Elke volgende stap begint bij ‘stilte in jezelf’ of even halt houden alvorens verder te gaan.

 

Wat mijn individuele trajecten betreft, hanteer ik een ‘inside-out’ benadering, in bedrijfscontext werk ik vanuit het ‘outside-in’ perspectief.

 

Hieronder een kleurrijke selectie van de opleidingen die ik heb gedaan na mijn opleiding als kinesiste en de parallelle professionele circuits: fasciatherapie, cranio-sacrale therapie, causale voetreflexologie, intuïtieve acupressuur, dieptemassage,

bindweefselmassage, intuïtieve massage, bio-energetische technieken en detox behandelingen. Dit heeft me gevormd tot een Master in de Relaxatie.

 

Zowel tijdens mijn carrière in de farmaceutische industrie als nadien, zijn er verschillende coachingsopleidingen aan bod gekomen, waaronder loopbaancoach, BOBO en integrale coach en verschillende PR-en salesopleidingen in ‘Hoe snél en goed en vertrouwd presenteren’.

 

De duizenden 1 op 1 gesprekken met artsen en andere mensen hebben me een expert gemaakt in het sparren en analyseren, alvorens welke thematiek dan ook op een hoger niveau te behandelen. Ook deze expertise neem ik mee in het traject dat ik aanbied voor vrouwen. 

 

Mijn basiskwaliteiten voor deze trajecten zijn een open mind, professionaliteit, vertrouwen, het vermogen om een lange termijnstrategie te plannen en een professionele lange termijnrelatie te hanteren, maar ook humor en empathie voor elke situatie en persoon. 

Lees meer over: Body - Skin - Look -  Mind - Home - Intake

Plan nu uw omwenteling!

Copyright 2020

Disclaimer