De omkadering tot omwenteling

 

Mijn professionele focus ligt bij de vrouw, waarbij ik haar benader vanuit een integraal en tegelijk praktisch perspectief. Ik vertrek vanuit een duidelijk plan.

 

Alles begint bij de intake, waar mijn eerste aandacht gaat naar de vraag: 

‘Waar ligt de grootste potentie tot groei in jouw leven?’

 

 Welkom

 

Deze essentiële vraag wordt voorafgegaan door een warm voetbadje met een lekkere thee, terwijl je rustgevende muziek op de achtergrond hoort.

De ruimte, waarin je ontvangen wordt, is visueel inspirerend, tegelijkertijd is er een zuivere atmosfeer.

Wat bedoel ik hiermee?

Deze ruimte wordt enkel voor deze omwentelingen gebruikt, alles is er harmonisch op afgestemd.

Intake Vragenlijst

Ik vraag je een korte vragenlijst in te vullen om vanuit een goed geïnformeerde basis op weg te gaan. 

 

Zoveel mogelijk elementen worden onder de loep genomen tijdens onze eerste ontmoeting: je gezondheid, de belangrijke levensgebeurtenissen, je emoties… 

We bespreken waar jij in beweging kan komen en welke leidraad jij nodig hebt om het roer in handen te nemen.

We nemen samen een duik in de emotionele en mentale dieptes en hoogtes.

Vragenlijst Intake .jpg
. fasciatherapie ·     cranio-sacrale th

Lichaam

Het eerste gevoelscontact wordt gelegd met het lichaam, waarbij het losmaken van spanning, bewust of onbewust opgeslagen in het lichaam, centraal staat.

Dit gebeurt door aanraking onder meer via fasciatherapie en intuïtieve massages. Dit kan met of zonder kleren gebeuren.

 

Ik ben professioneel opgeleid als kinesiste en heb me verder gespecialiseerd in fasciatherapie, cranio-sacrale therapie, causale voetreflexologie, verschillende soorten van dieptemassages, bindweefselmassages, ademhalingstechnieken, bio-energetische technieken, detoxbehandelingen en zo meer.   

 

In het geheel van de behandelingen worden alle zintuigen zoveel mogelijk betrokken.

Vermits geur een onmiddellijke toegang heeft tot onze limbische hersenen, dus onze emoties, maak ik graag gebruik van aromatherapie. Ook kleuren en klanken dragen bij tot het weven van een rijkelijke zintuiglijke ervaring.  

 

Lees meer

Huid

Daarna komt de fysieke huid aan bod. Deze eerste huid staat voor de delicate verbinding tussen je innerlijk en je uiterlijk. Ik wil je in deze fase vooral bewust maken van je huid en je middelen en methodes aanreiken, zodat jij de zorg voor je huid verder kan ontwikkelen. Een huid dient te ademen. Samen bekijken we de ingrediënten van de cosmetica die jij gebruikt. We gaan voor glow en een evenwichtige, gevoede en gezonde huid.

Lees meer

Skin cream.jpg
Kleurentype karakter talenten.jpg

Look

De tweede huid is je look. Hierbij kunnen kleuren aan bod komen, die je persoonlijkheid kunnen bekrachtigen of een ommekeer kunnen ondersteunen. Dit betreft geen stijladvies, maar wordt bekeken vanuit verschillende psychologische typologieën en eventueel vanuit de fysieke zwaktes en sterktes die jij ervaart. 

De tweede huid vertegenwoordigt wat jij representeert naar de buitenwereld toe. 

Lees meer

Mind

 

Zo maken we de transitie naar je mind, dit gebeurt met een coachingsessie ‘Influencing the Mind’, waarbij we wat dieper duiken in de wereld van gedachten met als doel ze om te buigen in positieve overtuigingen die je verder brengen op je pad.

Lees meer

Mindset.jpg
Declutter LIfe shutterstock_1064136338 k

Huis

De derde huid is je huis. We bekijken samen het plan van je huis, soms is een huisbezoek belangrijk. We bekijken de belangrijkste ruimtes en zeker ook je home-office, mocht je die hebben.

Zoals we de huid dienen zuiver te maken, kan het noodzakelijk zijn om op te ruimen of te herschikken, om de ademruimte in je huis te vergroten.

De beweging in je huis vertegenwoordigt je eigen manier van bewegen.

Lees meer

Feedback Omwenteling

 

Zoals je merkt staat ‘het bewegen’ in je omwenteling centraal. Bewegen om te evolueren, op jouw ritme, waarbij congruentie een belangrijk begrip is. Evenwicht en balans in de totaliteit van wie jij bent en van wat jij uitstraalt. Dit is immers de dynamiek die jij in je leven brengt.

Indien U een intakegesprek wenst, klik dan hier voor de vragen (4 min)

Copyright 2020 Boost4beauty.com

  • Facebook
  • Instagram