HUID

Je fysieke huid is je eerste huid.

Invest in your skin.

It is going to represent you for a very long time.

- Linden Tyler

Je huid vertelt bijzonder veel over jezelf. Het toont soms je leeftijd, het veruiterlijkt hormonale disbalans.

Als je moe, ziek of gespannen bent, zie je dit aan je huid.

Je huid is de delicate verbinding tussen je innerlijke wereld, waarvan je emoties deel uitmaken, en de wereld buiten jou. 

We staan er soms niet bij stil, maar de huid is ons grootste orgaan. 

Ons grootste contactorgaan met de buitenwereld, ons netwerkorgaan. 

 

In de Westerse geneeskunde is er veel informatie over de link tussen de huid en de hersenen, denk heel eenvoudig aan je hand steken in kokend water, maar de Oosterse geneeskunde gaat hierin nog een stap verder. Zij legt een verbinding vanuit de huid, met de darmen, de longen en het hart. Als je weet hoeveel mensen één of andere darmproblematiek ervaren, wel of niet geïnspireerd door voedselintoleranties of stress hebben, is het duidelijk waarom de cosmetische industrie big business is geworden.

 

Alhoewel ik ook opgeleid ben als professioneel estheticienne, specialisaties ken uit de huidtherapie ( denk aan peelings en anti-age apparatuur) en anti-age artsen heb geassisteerd. Ik focus niet op anti-age, wél op innerlijk welzijn en ballast van buitenaf beperken, en met een natuurlijke glow door het leven gaan. 

 

Ik wil je bewust maken van wat je op je huid smeert. Mijn jarenlange professionele activiteiten in de farmaceutische industrie, afdeling dermatologie, hebben me veel geleerd over zowel huidaandoeningen - je huid kan je boekdelen vertellen over je innerlijke wereld - als de ingrediënten van cosmetische producten.

 

Ik bied esthetische én cosmetische analyses aan en geef je advies. Elk productadvies zal steeds voorafgaan aan een éénmalige gelaatsbehandeling van 1h15.  Ik kan de meeste schoonheidsbehandelingen toepassen, deze komen echter voornamelijk aan bod in het Clinical Wellness Menu.

Mijn focus in deze huidsessies ligt op het gebruik van zo natuurlijk mogelijke producten en het parallel werken aan je innerlijk. We bekijken welke ingrediënten zuiver en zachtaardig zijn voor je huid en welke niet. Ook aanvullende vitaminen kunnen aanbod komen. Ik doorprik de illusies van merken en marketing. 

 

Net zoals het belangrijk is om los te komen van spanning, negatieve emoties of destructieve overtuigingen, is het evenzeer belangrijk om je huid te zuiveren, te detoxen.

Het maakt onlosmakelijk deel uit van je zelfzorg.

 

Het doel van dit luik van omwenteling is een optimale basis te creëren voor je huid, waarbij glow, een rustige huid, de juiste voeding en reiniging en dus een gezonde huid centraal staan.

Deze huid-sessie kan ook op zich, buiten het omwentelingstraject worden geboekt. Het is ook in deze sessie dat ik je alle professionele esthetische handelingen voor jezelf kan aanleren indien dit gewenst is. 

DSC_6353.jpg
Boost4beauty online huid

Online Huid of Make up advies

 

Deze dienst is sinds COVID opgestart als alternatief voor de Make Up & Coach Booth tijdens fotoshooting, teambuildings of evenementen. 

 

Natuurlijk stralen? Online en Offline?

Hoe bekom je dat resultaat?  

Onze huid is ons netwerkorgaan. 

Het staat in rechtstreekse verbinding met ons zenuwstelsel, denk maar aan de rode blos op je wangen bij emotie. 

Emoties zijn erg nuttig, echter in een professionele omgeving kan je ze beter neutraliseren. 

oa praktisch door natuurlijke camouflage technieken.  

Cosmetica en make up, hoe aanbrengen?

Een natuurlijke, authentieke en professionele uitstraling?

Als je de huid neutraliseert qua teint breng je de visuele focus van je gesprekspartner naar de essentie, je ogen en je mond. De auditieve focus volgt automatisch meer naar wat je te zeggen hebt, zonder afleidingen.

 

Ik begeleid je graag, ev. in combinatie met non-verbale technieken, zoals postuur, bewegingsritme en jouw kleurtype etc.  

 

50 min. / € 35

Vraag naar het groeps-, studenten- of sollicitantentarief.