Relax & Become

Coachingstraject voor de vrouw

 

Mijn professionele focus ligt bij de vrouw, waarbij ik haar benader vanuit een integraal en tegelijk praktisch perspectief. Ik vertrek vanuit een duidelijk plan.

 

Alles begint bij de intake, waar mijn eerste aandacht gaat naar de vraag: ‘Waar ligt de grootste potentie tot groei in jouw leven?’

 

Welkom

 

Deze essentiële vraag kan voorafgegaan worden door een warm voetbadje met een lekkere thee, terwijl je rustgevende muziek op de achtergrond hoort.

De ruimte, waarin je ontvangen wordt, is visueel inspirerend, tegelijkertijd is er een zuivere atmosfeer.

Wat bedoel ik hiermee?

Deze ruimte is er harmonisch op afgestemd.

 

Naast "de aangeleerde bekende skills en coachingmodellen, (be)handelingen en tools op zich is vooral de combinatie van de aangeboden diensten, de unieke meerwaarde.

 

Sommige tools zijn erg bekend en eenvoudig, andere iets minder. 

Ze zijn echter vaak maar een eenvoudig middel om te raken aan een diepere laag. 

Het coachingstraject is het resultaat van persoonlijke evolutie, een proces dat nooit stopt, zowel voor mij als voor jou.

                       "Being in the right place at the right time"

De methodiek heeft niet de bedoeling wetenschappelijk gegrond te zijn, wél een ervaringsgericht proces te starten, dat voor iedereen verschillend kan verlopen en ervaren worden.

Het resultaat ervan "begrijpen" zit hem niet alleen in het zichtbare resultaat, het intellect, het rationele begrijpen, het A tot Z-denken.

Je gaat hier buiten met een meer "innerlijk begrijpen", het échte resultaat zit in "de voeler", in je lichaam dus, en zo kwam ik oa terug bij mijn allereerste skill uit, tenslotte was ik toch kinesi-"therapeute"?

Ik breng je graag op gang, of nog meer in jouw gang! 

 

Voel je welkom! Als mens, als vrouw, als coachee

in dit unieke traject. 

Meer info ? Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons snel